Her yıl “Edebiyatta Buluşma” adıyla gerçekleştirdiğimiz öğrenci sempozyumumuz, bu yıl 25-26 Nisan 2018 tarihlerinde, “Edebiyatta Buluşma IX – Edebiyatımızda Kimlik ve Benlik” başlığıyla düzenlenmektedir.

Bu etkinlikle, üniversitelerin Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinde öğrenim gören lisans ve lisansüstü düzeylerindeki öğrenciler arasında bir köprü kurabilmeyi amaçlıyoruz.

*Sempozyumun dili Türkçedir.
*Bildiri özetlerinin son gönderim tarihi 12 MART 2018’dir. (Azami 200 kelime/ 12 punto / Times New Roman formatında yazılmış olmalıdır. Başvuru formuna zeynep.candir@yeditepe.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.)
*Bildirileri kabul edilen katılımcılara Nisan 2018’in ilk haftası itibariyle haber verilecektir.
*Kabul edilen bildirilerin tam metni en geç 16 NİSAN 2018 tarihinde gönderilmelidir.