Çeviribilim Bölümü Öğrenci Etkinliği: Çeviri Kariyer Haftası

“Genç Çevirmenler Kampüste” etkinliğinin devamı niteliğindeki “Çeviri Kariyer Haftası;” mezun olma aşamasında olan, staj seçenekleri hakkında bilgi almak veya sektörün nabzını tutan büyük firmaları tanıyıp hedeflerini belirlemek isteyen Çeviribilim öğrencilerine yol gösterme açısından büyük önem taşıyor. Öğrencilerin firma yöneticileriyle tanışabileceği, akıllarındaki soru işaretlerine yanıt bulabileceği ve açılan stantlarda yetkililere CV bırakabileceği etkinliğimizde gelin sektörü hep birlikte yakından tanıyalım, fırsatları kaçırmayalım.

25 Nisan Salı, Rektörlük Binası, Üzeyir Garih Salonu

13.00 – Universal Dil Hizmetleri ve Yayıncılık, Uluç Kaya, Genel Müdür Yardımcısı/Mali İşler Müdürü

14.15 – Nubuto Çeviri Kutusu, Bekir Diri, Çeviri Teknolojileri Yöneticisi

15.30 – ES Dil Hizmetleri ve Lokalizasyon, Suzan Tek, İK Müdürü & Ünzile Göçer, Proje Yöneticisi

26 Nisan Çarşamba, Rektörlük Binası, Üzeyir Garih Salonu

13.00 – Mirora Çeviri ve Danışmanlık, Mete Özel, Kurucu Ortak

14.15 – Diltra Çeviri, Dilek Yazıcı, CEO

15.30 – SDL Turkey, Tolga Seçilmiş, Genel Müdür

Etkinliğimiz tüm bölümlerden öğrencilerin katılımına açıktır.