Değerli Mezunumuz;

İngiliz Dili ve Edebiyatı 2021 yılında FEDEK kurulu gözetiminde akreditasyon sürecine tekrar girecektir. Bu süreçte mezunlarımızın bölümümüzle ilgili görüşlerine ve mezunlarımızın çalıştıkları iş yerlerinin yöneticilerinin sizlerin başarılarından dolaylı olarak bölümümüzle ilgili görüşleri bizler için ve FEDEK kurulu için derin bir önem teşkil etmektedir. Ekte bulacağınız Öğrenci Mezun Anketini doldurup bizlere geri yollarsanız çok seviniriz. İsteğiniz üzerine çalışmakta olduğunuz bir işyeri varsa yöneticinizin siz ve bölüm hakkındaki görüşlerini doldurabileceği anketi yönlendirmeniz ve bize geri ulaştırılması sürece büyük katkıda bulunacaktır. İş Veren Anketini yöneticinizin yollayabileceği e-mail adresleri anket içinde belirtilmiştir. Akreditasyon sürecimiz için önem teşkil eden bu konuda yardımlarınızı ve zamanınızı rica eder, şimdiden teşekkür ederiz.

Mezun Öğrenci Anketilerine ulaşmak için tıklayınız.

İş Veren Anketlerine ulaşmak için tıklayınız.

Anketleri dolduran mezunlarımız Araştırma Görevlilerine e-mail ile paylaşabilirler.

Burak Akkurt - burak.akkurt@yeditepe.edu.tr

Mehmet Korman - mehmet.korman@yeditepe.edu.tr