Sevgili 1. Sınıf Öğrencilerimiz,

Fakültemize ve Bölümlerinize hoş geldiniz. Geçirmekte olduğumuz bu zor günlerde uzaktan eğitimle yapılacak olan derslerinize uyumunuzu en başarılı şekilde sağlamak adına teknik açıdan bilmeniz gerekenlerin anlatıldığı kısa video serimizi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

İlk videolarımız, üniversitemizde kullanılmakta olan COADSYS (Moodle) isimli sistemin kısa bir tanıtımını içeriyor. Fakülte öğretim elemanlarımız bu sistemi, sizlerle ders notlarını paylaşmak, ödevler vermek ve bu ödevleri değerlendirmek, kısa sınavlar yapmak, ders konularının tartışıldığı forumlar hazırlamak, bölümler ile ilgili duyuruları ve etkinlikleri paylaşmak gibi pek çok amaç için kullanmaktadırlar. Videolara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

COADSYS Tanıtım Videosu 1

COADSYS Tanıtım Videosu 2

COADSYS Tanıtım Videosu 3

Videolarımızın gelecekte daha etkili ve verimli olabilmesi ve kullanılabilmesi için, görüş ve önerilerinizi tarafımıza fef@yeditepe.edu.tr adresinden iletebilirsiniz.  Sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmeniz dileğiyle.

Dekanlık