Yeditepe Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü Konuşmaları - II “Turgenyev: Yaşamı, Sanatı ve Çağı” isimli etkinliğik, İstanbul Üniversitesi'nden Prof. Dr. Türkan Olcay’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen Prof. Dr. Tamara Gurtueva, Rus edebiyatı ve kültürünün dünyadaki yeri, Turgenyev'in eserleri ve dünya edebiyatındaki yeri ile ilgili kapsamlı bir giriş yaptıktan sonra öğrenci ve öğretim üyeleri sunumu izledi.

Etkinlik sonunda öğrenciler, Turgenyev ile ilgili soruları Prof. Dr. Türkan Olcay ve Prof. Dr. Tamara Gurtuyeva'ya yönlendirdi.

Gelecek etkinliklerimizin duyurularını kaçırmamak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz!