• Turkish
  • English

29 Aralık 2021 tarihinde yapılan Akademik ve İdari Ödül Törenine ek olarak, ödül alan öğretim üyelerimize ödüllerini takdim etmek amacıyla küçük bir töreni de fakültemizde 10 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirdik. Bizlere örnek oluşturan çalışmaları ile ödüle layık görülen bütün fakülte üyelerimizi tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. GSF Fuaye alanında gerçekleştirdiğimiz törenimizden bir kaç kareyi aşağıda bulabilirsiniz. Sağlıklı ve başarılı bir yeni dönem dileriz.

Dekanlık

İlk oluşturulma: 13 Şubat 2022, 15:38

Son Güncelleme: 1 Mart 2022, 11:51

Tarih Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Taşağıl. Proje Faaliyetleri ve Bilim ve Sanata Katkı kategorisinde birincilik ve Eğitim Faaliyetleri kategorisinde üçüncülük ödülü.

Tarih Bölümü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Müderrisoğlu. Eğitim Faaliyetleri kategorisinde birincilik ödülü.

Antropoloji Bölümü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi A. Hilal Tuztaş Horzumlu. Eğitim Faaliyetleri kategorisinde ikincilik ödülü.

İngilizi Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Charles Daniel Sabatos. Proje Faaliyetleri ve Bilim ve Sanata Katkı kategorisinde  ikincilik ödülü. Pandemi sebebiyle katılamamasından dolayı kendileri yerine Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mediha Göbenli Koç ödülü kabul etti.  

Çeviribilimi Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Oğuz Cebeci. Proje Faaliyetleri ve Bilim ve Sanata Katkı kategorisinde kategorisinde üçüncülük ödülü.

 

Fizik Bölümü Başkanımız Doç. Dr. Vildan Üstoğlu Ünal. Topluma ve Kuruma Hizmet Kategorisinde birincilik ödülü.

 

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mediha Göbenli Koç. Topluma ve Kuruma Hizmet Kategorisinde ikincilik ödülü.

Fizik Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Avadis Hacınlıyan. Topluma ve Kuruma Hizmet Kategorisinde üçüncülük ödülü.

Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi A. Berna SARI ARASIL, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün koordinesinde ve UNİCEF'in katkılarıyla, Ağustos 2020'den bu güne kadar yürütülmekte olan "Zorlayıcı Yaşam Olaylarında Psikoeğitim Projesi" başarı belgesi.

 

paylaş