Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Genç Çevirmenler Yarışması Sertifika Töreni, 10 Mart 2020 Salı günü, Ankara'da AB Başkanlığı'nda, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Sayın Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Törene, Çeviribilim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fazilet Akdoğan Özdemir, yarışmada İngilizce dalında birinci olan öğrencimiz Duygu Tokol ve ailesi katıldı. Öğrencimiz Duygu Tokol, Genç Çevirmenler Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler adına konuşma yaptı ve başarı sertifikasını sayın Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Sayın Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın elinden aldı. Öğrencimizi bu büyük başarısından ötürü kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz!