Değerli Meslektaşlarımız,

Yeditepe Üniversitesi Matematik Bölümü Seminerleri kapsamında bu hafta yapılacak olan seminerin detayları aşağıdaki gibi olup tüm ilgilenenler davetlidir.

Konuşmacı: Kağan Kurşungöz (Sabancı Üniversitesi)

Başlık: Capparelli's Identities and the Kanade-Russell Conjectures

Özet:   We will review the basics of integer partitions, then we will give a very rough, somewhat subjective, classification of partition identities.  We will impress on the impact of Capparelli's identities on integer partition theory, and talk about Kanade-Russell conjectures as time allows.

Tarih:  7 Mart 2022, Pazartesi

Saat: 14:30

Zoom: Zoom adresi için Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif ERDAL (mehmet.erdal@yeditepe.edu.tr) ile iletişime geçiniz.

Seminer ilanının bir kopyasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Gelecek seminerlerimizin tam listesini aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz:

İlk oluşturulma : 2 Mart 2022 12:35

Son güncelleme : 2 Mart 2022 12:35

Matematik Bölümü Webinar 9:  Kağan Kurşungöz (Sabancı Üniversitesi)

Ne Zaman:
Pazartesi, 7 Mart, 2022 - 14:30 to 15:30