Değerli Meslekdaşlarımız,

Matematik Bölümü olarak bu yıl özellikle Yeditepe Üniversitesi'nin 25. kuruluş yılını kutlamak adına düzenlenen seminerlerimize sizleri davet etmekten büyük onur duyuyoruz. Bu hafta yapılacak olan konuşmanın detaylarını aşağıda bulabilirsiniz:

Başlık: $C_2$-Equivariant EHP Sequences

Konuşmacı:  Uğur Yiğit (İstanbul Medeniyet Üniversitesi)

Özet: To determine the homotopy groups $\pi_n(S^k)$ of spheres is a central problem in homotopy theory. One of the main tools for calculations in the classical unstable homotopy theory is the EHP sequence. In this talk, we give the generalizations of EHP sequence in the classical homotopy theory to the $C_2$-equivariant case.

Tarih: Cuma, Nisan 2, 2021

Saat: 16:00

Yer: Zoom adresi için Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif ERDAL (mehmet.erdal@yeditepe.edu.tr)  ile iletişime geçiniz.

Seminer ilanının bir kopyasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Gelecek seminerlerimizin tam listesini aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz:

Ne Zaman:
Cuma, 2 Nisan, 2021 - 16:00 to 17:00