Mezun olunca ne yapacağım? Nasıl iş bulacağım? Çeviribilim mezunları ne yapıyor? Tüm bu sorulara birlikte cevap bulmak için genç çevirmenlerle buluşuyoruz. Aklımızdaki soruları onlarla paylaşacağımız, birlikte sohbet edeceğimiz ve onların deneyimlerini dinleyeceğimiz bu oturum her alandan genç çevirmenlerle Çeviribilim öğrencilerinin buluşacağı sıcak, samimi ve dostane bir ortamda gerçekleşecek. Sizlerin de geleceğe yönelik kaygıları, soruları varsa gelin hep birlikte bu sorulara genç çevirmenlerin deneyimleri ışığında yanıt bulalım.

Katılımcılar:

- Burak İspahi - Yeditepe Üniversitesi Çeviribilim Bölümü Mezunu - SDL Çevirmeni

- Gizem Yeşildal - Pegasus Yayınevi Çevirmeni

- Cem Özdemir (eşekherif) - Altyazı Çevirmeni

- Kardelen Kobyaoğlu - Yeditepe Üniversitesi Çeviribilim Bölümü Mezunu -Vogue Dergisi Çevirmeni

- Anıl Germeç - Yeditepe Üniversitesi Çeviribilim Bölümü Mezunu - Sözlü Çevirmen

- Sejda Hacıoğlu - Yeditepe Üniversitesi Çeviribilim Bölümü Mezunu - Ikra Organizasyon’da Çevirmen

Etkinliğimize Çeviribilim Bölümü öğrencileri dâhil tüm üniversitemiz davetlidir. Unutmadan: Yakın zamanda gerçekleştirilecek diğer etkinliklerden haberdar olmak için bölümümüzün sayfasını takip edebilirsiniz.

Ne Zaman:
Perşembe, 23 Şubat, 2017 - 14:00