Üniversitemiz ile Rusya'daki İvanovo Devlet Üniversitesi arasındaki sözleşme kapsamında öğrencilerimiz İvanovo Devlet Üniversitesi'nde  yaz okuluna gidebilmektedir. İvanovo Üniversitesi yaz okulu süresi 10 Ağustos tarihinden itibaren 2 haftadır. Konaklama ve eğitim ücretsizdir. Programa katılmak isteyen öğrenciler aşağıda belirtilen şartı sağlamalıdır:

*Öğrencilerin pasaportlarının  20.02.2026 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir.

Programa katılacak öğrencilerimiz 10.05.2024 tarihinde yapılacak Rusça yeterlilik sınavı ile belirlenecektir. Sınavın seviyesi A2'dir.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin en geç 09.05.2024 tarihine kadar elifsahin@yeditepe.edu.tr mail adresine tarattıkları pasaportlarını (geçerlilik süresi görünür şekilde)  PDF formatında göndermesi gerekmektedir.

Sınav ile ilgili detaylı bilgi için Çeviribilimi Bölümü web sitesi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edin.