"Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizin ulusal ve uluslararası tanıtım çalışmaları kapsamında tüm bölümlerden öğrenci başarı hikayelerine ihtiyacımız bulunmaktadır. Paylaşacağınız bilgiler yönetim tarafından değerlendirilerek ilgili öğrenci ile Kurumsal İletişim Departmanı tarafından 2 dakikalık video çekimi yapılacaktır. Tanıtım videoları hem üniversitemizin sosyal medya hesaplarında hem de Yükseköğretim Kurumu’nun (YÖK) şu an için altyapısını hazırladığı YÖK Youtube kanalında yayınlanacaktır.

Bu kapsamda; Öğrencilerimizin ilham verecek ulusal ve uluslararası araştırmalarının, projelerinin ve başarılarının yer aldığı bir doküman hazırlayarak en geç 27 Ocak Cuma günü saat 15.00'e kadar bölüm sekreterliği ile paylaşmanızı rica / arz ederiz."