Yeditepe Üniversitesi Kuluçka Merkezi altında bir araştırma grubu olarak doğmuş olan Web3 Institute; akademi ve web3 arasında çeşitli iş birliklerinin yapılabileceği bir platform görevini üstlenmiştir. Web3 ile ilgili yapılacak bilimsel araştırmalara destek, öğrenci odaklı uluslararası etkinlikler için fon yaratma ve yeni gelen nesillerin hızla değişen dijital Dünya’ya ayak uydurabilmesi için web3 odaklı farkındalık oluşturma en temel amaçlarımız arasındadır.

Beş aşamadan oluşması öngörülen bu projenin ilk fazı olan Web3 Met Academia, 9 Aralık Cuma günü Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecektir. Etkinlik detayları ve program akışı ilerleyen günlerde paylaşılacaktır. Web3 Met Academia etkinliği, katılımcılara  ulusal ve uluslararası bağlantılara erişme fırsatının yanında [REDACTED] TOKEN'in de ilk sahipleri olma şansını da sunmaktadır.

Web3 Met Academia katılımcıları, form ile başvuru yapanlar arasından seçilecektir.
Onaylanmış katılımcıların ders muafiyeti sağlanacaktır.

Etkinlik başvurusu Yeditepe Üniversitesi bünyesinde bulunan herkese açıktır fakat 60 kontenjan ile sınırlıdır.

Web3 Institute katılım formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Program bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.