Öğrencilerimize duyurulur!

"Online" olarak planlanan Fizik Bölüm derslerimizin final sınavlarına "yüz yüze" Üniversitede girmeyi tercih edenlerin, taleplerini belirten imzalı başvuru dilekçelerini, en geç 27 Mayıs 2021 saat 17:00 a kadar, Fizik Bölüm Sekreterliğine (burcu.ebeler@yeditepe.edu.tr) mail olarak iletmeleri gereklidir.

PHYS101 Fizik I dersi için dilekçeler, Dersin Koordinatörü Dr.Öğrt.Üyesi Melda Patan Alper'e (mpatan@yeditepe.edu.tr) ve PHYS102 Fizik II için ise Doç.Dr. Vildan Üstoğlu Ünal'a (vunal@yeditepe.edu.tr) mail ile yine aynı tarih, 27 Mayıs a kadar gönderilmelidir.

27 Mayıs 2021 saat 17:00 dan sonraki başvurular, sınav planlamalarının sağlıklı yürütülebilmesi açısından, kabul edilmeyecektir. İlgili dersten final sınavına "yüz yüze" girmek için başvuruda bulunan öğrenciler, o ders için düzenlenmiş olan "online" final sınav hakkını kullanamazlar.

Başarılar.