Sevgili Öğrencilerimiz;

https://studentessays-yeditepeenglit.blogspot.com/ adresinden İngiliz Dili ve Edebiyatı Lisans öğrencileri için yayına hazırlanmakta olan Lisans Yazı Bloguna ulaşabilirsiniz. Öğrenciler burada makalelerini, araştırma makalelerini ve yaratıcı yazma denemelerini belli bir yayın sürecinden sonra yayınlayabileceklerdir. Bölümümüzün eğitmenlerinden Bahar Karlıdağ ve Nina Cemiloğlu öğrenci editörü Onur Saatçioğlu’nun yardımlarıyla yazı önerilerinizi değerlendireceklerdir. Öğrenciler yazı önerilerini englitessays@gmail.com adresinden paylaşabilirler.

Çalışmalarınızı ve yazılarınızı bu adrese gönderebilir ve sormak istediğiniz tüm soruları da aynı adresten danışarak öğrenebilirsiniz. Bu olanağı hem yayın hayatına girmek ve öğrenmek için iyi bir fırsat olarak görebilir, hem de kendinizin ve bölümümüzün başarısı olarak ortaya koyacağınız çalışmalarınızı ortaya koyma şansı olarak görebilirsiniz. Sorularınızı lütfen editörümüze danışmaktan çekinmeyin. Sizlerle ve yazılarınız üzerinde birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.