Sosyoloji Bölümü'ne Stockholm Üniversitesi'nden misafir konuşmacı olarak gelen klinik psikolog ve doktora öğrencisi Erika Baraldi  "İsveç bağlamında Çok Kültürlü Toplum Profesyonel İşbirliğinin Zorlukları ve Avantajları" adlı sunumunu gerçekleştirmiştir.

Erika Baraldi

Erika Baraldi, lisanslı psikolog ve Stockholm Üniversitesi'nde doktora öğrencisidir. Profesyonel müdahale kapsamında prematüre çocukların bakıcılarıyla etkileşimini inceleyen Baraldi, bu araştırmasını Stockholm Üniversitesi'nden Prof Mara Westling Allodi ve Prof Ann-Charlotte Smedler danışmanlığında yürütmektedir.Çalışma Karolinska Institutet çocuk ve kadın bölümü dahilinde oluşturulan profesyonel bir araştırma ekibiyle yürütülmektedir.

Erika Baraldi, 2008'den beri adli psikoterapi, örgütsel psikoloji gibi çeşitli alanlarda klinik psikolog olarak çalışmaktadır. Şu sıralar, doktora tezi çalışmalarının yanısıra Stockholm'de çocuk ve ergen psikiyatrisinde görev yapmaktadır.