Yeditepe’den Bir İlk Daha..

Fen-Edebiyat Fakültesi

Yeditepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nin Fizik ve Felsefe programları, Türkiye’de ilk defa ikinci kez beş yıllığına FEDEK akreditasyonu aldı.

Mayıs 2012 yılında Türkiye’de ilk defa FEDEK tarafından akredite olan üniversitemizin Fen-Edebiyat Fakültesi programlarından Fizik ve Felsefe, Mayıs 2017 - Eylül 2022 yıllarını kapsayan beş yıllık ikinci akreditasyonu aldı.

Fen-Edebiyat Fakültesi Fen-Edebiyat Fakültesi

Yeditepe Üniversitesi'nde yapılan törende FEDEK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sermin Örnektekin, her iki programa ait akreditasyon sertifikalarını Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl’e, Fen - Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Fizik Bölüm Başkanı Prof. Ahmet İnce ile Felsefe Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Levin Lale BASUT’a takdim etti.