Değerli Akademisyenler ve Araştırmacılar,

Yeditepe Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından Türk Kültürü ve Tarihine yönelik olarak 01 - 02 Kasım 2018 tarihleri arasında  Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşim'inde düzenlenecek olan "II. Uluslararası Türk Kültürü ve Tarihi Sempozyumu"na davetlisiniz.

Uluslararası katılıma açık olan sempozyumumuz, özellikle Türk Tarih yazımında yapılan yanlışları azaltıp hataları önlemeye, Türk Tarihi ve Kültürüne yönelik özellikle genç akademisyenlerimizi ve araştırmacılarımızı bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Sempozyuma Türk Tarihi ve Kültürü alanında çalışan bütün bilim insanları, akademisyenler, araştırmacılar, uzmanlar, öğrenciler davetlidir.

Bu organizasyona sağlayacağınız katkılar için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Sizleri 01 - 02 Kasım 2018 tarihlerinde dünyanın en önemli kültür merkezlerinden biri olan İstanbul'daki sempozyumumuzda görmek bizleri mutlu edecektir.

Saygılarımızla,

Sempozyum Programı

1 KASIM 2018 09.30  Yeditepe Üniversitesi, Rektörlük Binası  İnan Kıraç Salonu (4. Kat)

1 KASIM 2018