Değerli akademisyenler ve araştırmacılar;

Türk tarihi ve kültürüne yönelik olarak Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü tarafından  19 – 20– 21 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi’nde düzenlenecek olan “I. Uluslararası Türk Kültürü ve Tarihi Sempozyumu”na davetlisiniz.

Uluslararası katılıma açık olan sempozyumumuz, özellikle Türk tarih yazımında yapılan yanlışlıkları azaltmaya, Türk tarihi ve kültürüne yönelik akademisyenlerimizi ve araştırmacılarımızı bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Kongrede sunulan bildiri özetleri e-kitap formatında ISBN’li ve editörlü olarak basılacaktır. Hakemlerden olumlu rapor alan makaleler, Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü Araştırma dergisinde ücretsiz olarak yayımlanacaktır. Yayımlanan tüm makalelere ücretsiz olarak DOI numarası atanacaktır.

Sempozyuma Türk tarihi ve kültürü alanında çalışan bütün bilim insanları, akademisyenler, araştırmacılar, uzmanlar, öğrenciler, öğretmenler ve ilgililer davetlidir. Bildiriler İngilizce, veya Türkçe sunulabilir.

Sempozyum ile ilgili duyurumuzu üniversitenizin insan ve toplum bilimleri ile ilgili fakültelerinin/bölümlerinin/anabilim dallarının öğretim elemanlarıyla paylaşmanız üniversitenizden gelecek bildiri başvurularının ve katılımın artmasını, ayrıca çalışmalarınızın uluslararası platforma taşınmasını sağlayacaktır.

Bu etkinliğe vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ederiz. Sizleri ve üniversitenizdeki bilim insanlarını 19– 20- 21 Nisan 2018’de dünyanın önemli kültür merkezlerinden biri olan İstanbul’daki sempozyumumuzda görmek bizi mutlu edecektir.

Saygılarımızla,

Bildirinizi Göndermek İçin Tıklayınız