Sınav tarihi 20 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00-16:00 arasında moodle sistemi üzerinden olacaktır.

Sınav için okula gelmenize gerek yoktur. Cep telefonu, tablet ve bilgisayarlardan sisteme giriş yapılabilmektedir.

Sınav süresi 45 dk olacaktır.

Sınava girişte yoğunluk olmaması amacıyla  Sınava Giriş Listesine göre girmeniz gerekmektedir.

Listede yer alan saatinizde sınava girmeniz önemlidir. Aksi takdirde sistemde yoğunluk oluşup, sorun çıkması ihtimali bulunmaktadır.

Sınava inanç sistemlerinden popüler kültür konusunun sonuna kadar sorumlusunuz. Ayrıca Ahmet Taşağıl Kök Tengri'nin Çocukları adlı kitaptan sorumlu olacaksınız. Notlardan 14 soru kitaptan ise 6 soru sorulacaktır.

Harf notları OBS'de akademik takvimde belirlenen son not yazım tarihine kadar açıklanacaktır.

Deneme sınavını çözmeyen ya da tekrar sistemde deneme yapmak isteyen öğrenciler için moodle sisteminde sınav açılmıştır.

Sisteme halen kayıt olmamış olan öğrenciler varsa moodle.yeditepe.edu.tr adresinden yeni kayıt oluşturarak sisteme giriş yapabilirler. Dersin şifresi ise Obs'de mesajlar kısmında bulunmaktadır.