The Prof. Dr. Süheyla Artemel Lectures: Exile in Literature and Culture

"The Prof. Dr. Süheyla Artemel Lectures: 'Exile in Literature and Culture'" isimli konferans Yeditepe Üniversitesi bünyesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenecektir.

Lisans üstü öğrencilerden ve akademisyenlerden İngilizce olarak akademik önergelerini bekliyoruz.

250 kelimelik İngilzice özetlerinizi ve katılımcıların iletişim bilgileri (isim, kurumsal mensubiyet, e-posta adresi ve kısa biyografi) Microsoft Word dokümanı olarak 13 Nisan 2020 tarihine kadar "nina.cemiloglu@yeditepe.edu.tr" e-posta adresine iletilmelidir.

Konferans Yeditepe Üniversitesi Rektörlük Binasında Mavi Salonda 27 ve 28 Nisan 2020 tarihleri arasında, her iki günde de saat 11:00 ile 18:00 arasında yapılacaktır.