TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Destekleme Programı Eğitimi

16-17 Ekim 2023, Yeditepe Üniversitesi

Fen-Edebiyat Fakültesi Akademik Yayın ve Etkinlik Komisyonu (AYEK) tarafından öğrencilerimizin 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında proje başvurma sürecine destek olmak amacıyla 16-17 Ekim 2023 tarihlerinde iki günlük bir eğitim düzenlenecektir.

TÜBİTAK 2209-A Programı, lisans öğrencilerinin özellikle öğrenim gördükleri alanlarda hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat ve hizmet alımı giderleri için de destek sağlamakta olup, araştırma fikirlerini projeye dönüştürmek için Üniversite öğrencilerine bir imkan sunmaktadır.

Eğitime katılan öğrencilere sertifika verilecektir. Sertifika alabilmek için iki gün boyunca eğitime katılım gerekmektedir. Katılımcı öğrencilerden, projelerini yazabilecekleri bir konu belirlemeleri beklenmektedir. Ayrıca, katılımcı öğrenciler eğitimin ikinci gününe bilgisayarları ile gelmeleri gerekmektedir.

Eğitime katılmak için buradan başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Fen-Edebiyat Fakültesi Akademik Yayın ve Etkinlik Komisyonu (AYEK)