YUlearn'deki PHYS102 Bütünleme Sınavı Hakkında

Bütünleme sınavı, 20 Haziran 2023 Salı günü saat 16:05'te YUlearn "Physics II - PHYS102.ALL - 2023 – Spring" bölümünde görülebilir olacak! Saat 16:00'dan önce kendi bölümünüz için açılmış olan G Meet bağlantısına bağlanın! Sınav süresince bağlantınızı kesmeden ve G Meet kameralarınızı açık tutmanız gerekmektedir. G Meet kameralarınızı açamazsanız veya açmazsanız, YUlearn üzerindeki bütünleme sınavınız kabul edilmeyecektir. (Cep telefonu kameralarınızı arkaya yerleştirin ve bilgisayar ekranınızı gösterebilecek bir açıyla ayarlayın lütfen, yan profilinizi ve sınava bağlandığınız bilgisayar ekranını gösterebilecek şekilde.) Çoktan seçmeli sınavda, ekranda geri gitmenize ve önceki sorulara cevap vermenize izin verilmeyecektir! 8 puanlık bir sorunun çözümü, 3 puanlık bir sorudan daha uzun sürebilir, bu yüzden zamanlama konusunda dikkatli olun! Ders notlarınızı, ders kitabınızı ve hesap makinelerinizi kullanmanıza izin verilecektir, ancak kulaklık kullanmanıza izin verilmeyecektir! Çözümlerinizi kimseyle paylaşmayın ve kimseye göstermeyin! Kendi işinizi yapın. Kopya çekmek veya uygun olmayan yardım istemek, yönetmeliklere göre ciddi istenmeyen sonuçlara yol açacaktır. Başkalarına ait sınav sorularının cevaplarını paylaşırsanız veya görürseniz, sınav sonucunuz sıfır olacak ve disiplin soruşturması başlatılacaktır!

Sadece FF harf notu alan öğrenciler veya final sınavını kaçıran öğrenciler 20 Haziran'da Re-take Sınavına girebilirler! Laboratuvar bölümünde başarısız olan öğrenciler ise bütünleme sınavına giremezler!

"YUlearn"

Physics II - PHYS102.ALL - 2023 - Spring