Değerli Fakülte Öğrencilerimiz,

Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konsey seçimlerine gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Adaylık koşullarını sağlayan öğrencilerimizin isimleri aşağıdaki gibidir. Propaganda çalışmalarında kendilerine başarılar dileriz.

Antropoloji Bölümü: Ilgın Su Parr, Umut Aykın. Çeviribilimi Bölümü: Selin Kırlak, Toprak Cem Savaş. Felsefe Bölümü: Begüm Tüzün, İsmail Karataş. Fizik Bölümü: Yılmaz Tuna, Melis Babaç. İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü:    Matematik Bölümü: Psikoloji Bölümü: Hatice Kübra Tokgönül. Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü: Ali Karakaya. Sosyoloji Bölümü: Ayça Turğut. Tarih Bölümü: Didar Saraç. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü: Ömer Derviş.

Seçim sürecinin geriye kalan kısmı önceden de duyurulduğu gibi aşağıdaki takvime göre devam edecektir.  5 Kasım: Adayların propaganda süresi. 6 Kasım: Adayların propaganda süresi. 7 Kasım: Adayların propaganda süresi. 8 Kasım: Adayların propaganda süresi. 9 Kasım Bölüm bazında seçimlerin çevrimiçi olarak tamamlanması. 10 Kasım Fakülte Temsilcilerinin Seçiminin çevrimiçi olarak tamamlanması 11 Kasım Öğrenci Konseyi yönetim kurulu seçimlerinin yüz yüze tamamlanması. Tüm adaylara tekrar başarılar dileriz.

Dekanlık