Haberler ve Duyurular

Pazartesi, 16 Nisan, 2018 - 17:18

Yeditepe Üniversitesi Fizik Bölümü Metroloji ve Kalibrasyon Laboratuvarı (YUKAL) Sağlık Bakanlığı tarafından “Yetkili Eğitim Kurumu” olarak yetkilendirildi.

Cuma, 9 Mart, 2018 - 10:30

Yeditepe’den Bir İlk Daha..

Salı, 21 Kasım, 2017 - 16:03

Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Serkan Şener Ekim ayı içerisinde

Cuma, 29 Eylül, 2017 - 15:38

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Matematik Bölümü seminer gününde Matematik Bölümü üyemiz Yrd. Doç. Dr. İlker Savaş Yüce 'Symmetric Decompositions of Free Kleinian Groups and Hyperbolic Displacements' isimli bir konuşma vermiştir.

Cuma, 29 Eylül, 2017 - 12:30

ODTÜ eski dekanlarından ve Matematik Bölümü profesörlerinden Prof. Dr. Ersan Akyıldız'ın 67. yaşgünü onuruna düzenlenen Cebirsel Geometri ve Kriptografi toplantısında bölümümüz profesörlerinden K.

Pazartesi, 11 Eylül, 2017 - 16:37

Matematik Bölüm başkanımız Prof. Dr. Okay Çelebi 11.'si İsveç'de yapılan ISAAC Kongre'sinde "Dirichlet type boundary value problems in polydiscs" başlıklı bir konuşma verdi. Bu konuşmanın özetine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Pazartesi, 11 Eylül, 2017 - 15:40

Matematik Bölümü öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. İlker S. Yüce, ikincisi ülkemizde düzenlenen Caucasian Mathematics Conference'da "Jörgensen's Inequality and Purely Loxodromic 2-generator Free Kleinian Groups" başlıklı bir konuşma verdi. Bu konuşmanın özetine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Pazartesi, 11 Eylül, 2017 - 15:27

Matematik Bölümü öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. İlker S. Yüce, 30. Ulusal Matematik Sempozyumu'nda "İlişkisiz Klein Guruplarının Simetrik Ayrışmaları Ve Hiperbolik Yerdeğiştirmeler" başlıklı bir konuşma verdi.

Pazartesi, 11 Eylül, 2017 - 15:23

Matematik Bölümü profesörlerimizden Prof. Dr. K. İlhan İkeda, 30. Ulusal Matematik Sempozyumu'nda "Langlands Fonktörsellik İlkesi Üzerine" başlıklı bir konuşma verdi. Bu konuşmanın özetine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Pazartesi, 11 Eylül, 2017 - 15:02

Matematik Bölümü başkanımız Prof. Dr. Okay Çelebi, 30. Ulusal Matematik Sempozyumu'nda "Polidiskte Bazı Sınır Değer Problemleri" başlıklı bir konuşma verdi. Bu konuşmanın özetine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sayfalar