Haberler ve Duyurular

Cuma, 29 Eylül, 2017 - 15:38

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Matematik Bölümü seminer gününde Matematik Bölümü üyemiz Yrd. Doç. Dr. İlker Savaş Yüce 'Symmetric Decompositions of Free Kleinian Groups and Hyperbolic Displacements' isimli bir konuşma vermiştir.

Cuma, 29 Eylül, 2017 - 12:30

ODTÜ eski dekanlarından ve Matematik Bölümü profesörlerinden Prof. Dr. Ersan Akyıldız'ın 67. yaşgünü onuruna düzenlenen Cebirsel Geometri ve Kriptografi toplantısında bölümümüz profesörlerinden K.

Pazartesi, 11 Eylül, 2017 - 16:37

Matematik Bölüm başkanımız Prof. Dr. Okay Çelebi 11.'si İsveç'de yapılan ISAAC Kongre'sinde "Dirichlet type boundary value problems in polydiscs" başlıklı bir konuşma verdi. Bu konuşmanın özetine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Pazartesi, 11 Eylül, 2017 - 15:40

Matematik Bölümü öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. İlker S. Yüce, ikincisi ülkemizde düzenlenen Caucasian Mathematics Conference'da "Jörgensen's Inequality and Purely Loxodromic 2-generator Free Kleinian Groups" başlıklı bir konuşma verdi. Bu konuşmanın özetine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Pazartesi, 11 Eylül, 2017 - 15:27

Matematik Bölümü öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. İlker S. Yüce, 30. Ulusal Matematik Sempozyumu'nda "İlişkisiz Klein Guruplarının Simetrik Ayrışmaları Ve Hiperbolik Yerdeğiştirmeler" başlıklı bir konuşma verdi.

Pazartesi, 11 Eylül, 2017 - 15:23

Matematik Bölümü profesörlerimizden Prof. Dr. K. İlhan İkeda, 30. Ulusal Matematik Sempozyumu'nda "Langlands Fonktörsellik İlkesi Üzerine" başlıklı bir konuşma verdi. Bu konuşmanın özetine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Pazartesi, 11 Eylül, 2017 - 15:02

Matematik Bölümü başkanımız Prof. Dr. Okay Çelebi, 30. Ulusal Matematik Sempozyumu'nda "Polidiskte Bazı Sınır Değer Problemleri" başlıklı bir konuşma verdi. Bu konuşmanın özetine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Salı, 25 Temmuz, 2017 - 23:53

Prof. Dr. Ahmet TAŞAĞIL'ın "Kök Tengri'nin Çocukları" Avrasya Bozkırlarında İslam Öncesi Türk Tarihi adlı kitabının 10. baskısı çıktı.

Çarşamba, 31 Mayıs, 2017 - 14:41

Oğuz Baykara'nın, İngiliz edebiyatının klasik eserlerinden ''The Rime of the Ancient Mariner'', ''The Raven'' ve ''The Ballad of Reading Gaol'' çevirileri Everest tarafından yayınlandı.

Perşembe, 25 Mayıs, 2017 - 14:33

Bölümümüz öğrencilerinden Berna Armağan, Kübra Çamır ve Fırat Ceylan, 30 Temmuz – 13 Ağustos tarihleri arasında üniversitemiz Konfüçyüs Enstitüsü tarafından Çin Halk Cumhuriyeti Nankai Üniversitesi’nin davet ve ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dil ve Kültür  Değişim Programı’na katılmaya hak kazan

Sayfalar