Etkinlikler

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Gillian Alban yeni kitabı olan "The Medusa's Gaze in Contemporary Women's Fiction: Petrifying, Maternal and Redemptive" hakkında söyleşi yapacaktır.

Söyleşi 19 Ekim Perşembe Günü Saat 14:00 ile 16:00 arasında olacaktır.

Nis 25

Polonya Krakow AGH Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sosyoloji ve Sosyal Antropoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Janusz Mucha, Sosyoloji Bölümü'nün konuğu olarak 25 Nisan 2017 Salı günü  09:00-12:00 saatleri arasında Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Binası 111 no.lu derslikte "Splintering Identities of Central and Eastern Europe" başlıklı bir sunum yapacaktır.

Nis 13

Ioannina Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ioannis P. Stavroulakis tarafından bölümümüzde bir konuşma verilecektir. Konuşmasının başlığı 'Çeşitli Sapma Argümanlarına Sahip Diferansiyel ve Fark Denklemlerinin Salınımları' olacaktır. 13 Nisan saat 1'de Matematik-Fizik Seminer odasında olacak olan bu konuşmaya üniversitemizden ya da dışarıdan tüm ilgilenenler davetlidir. Prof. Dr. Ioannis P.

Mar 15

KONUŞMACI
PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN
MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ

Mar 14

Çevirmenlik Meslek Standartları dersimiz kapsamında, Prof. Dr. Turgay Kurultay ve Yrd. Doç. Dr. Çağlar Tanyeri, "Yazın Çevirisi Meslek Olabilir mi?"  başlığı ile konuğumuz olacaklar. Kendilerinden yazın çevirisinin meslekleşmesi ve örgütlenmesi meselelerini dinleyip, söyleşeceğiz.

Mar 15

Psikoloji Klübü tarafından düzenlenen, Prof. Dr. Yeşim Korkut'un "Türkiye'de Psikoloji Etiği" başlıklı konuşması 15.03.2017 Çarşamba günü saat 13:30'da Güzel Sanatlar Ek Bina 7E03 no'lu sınıfta gerçekleşecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Sayfalar