Mar 15

Abstract: For a given group $G$ the category of $G$-spaces and $G$-equivariant maps admits a model structure in which the weak equivalences and fibrations are defined as $G$-maps that induce weak equivalences and fibrations on $H$-fixed point spaces for every $H \leq G$. In this model category the fibrant-cofibrant objects are $G$-$CW$-complexes. A weak equivalence between such objects is a $G$-homotopy equivalence; and thus, induces weak equivalences on $H$-orbits for every $H \leq G$. The converse, however, is not true.

Şub 08

Dr. Andreas Braun (Postdoctoral Research Assistant at the Mathematical Institute, University of Oxford)

Date/Time/Place: February 08, 13:00, Seminar room

Ara 25

Başlık: A Combinatorial Interpretation of the LDU-Decomposition of Totally Positive Matrices and their Inverses

Ara 13

Alman yazar Matthias Göritz Parker isimli yeni romanından bölümler okuyacaktır.

Kas 06

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ

Toplum Psikolojisi Semineri:

Kanseri ve Olumsuz Duyguları Konuşabilmek

Uzm. Klinik Psikolog Feride Güneri

Tarih & Saat
06.11.2018 - 16.30 – 18.00

Eki 17

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ

KLİNİK PSİKOLOJİ SEMİNERLERİ:

Gelişim Evrelerinin Aile Dinamikleri Bakış Açısından İncelenmesi

Alev Yalçınkaya

17.10.2018

16:00 – 18:00

GSF Ek Bina 7E02

Eki 16

Çağdaş Amerikan Şiir dinletisi olarak Llody Schwartz, Shadab Zeest Hashmi, Cifford Endres ve Mel Kenne'in şiirleri okunacaktır.

Sayfalar