Ara 07

Uzman Klinik Psikolog Feride Güneri'nin "Zor Konular Üzerine Konuşmak: Kanser, Hastalık ve Ölüm; Metastatik Meme Kanseriyle Savaşan Birinin Gözünden" adlı konuşmasına tüm öğrencilerimiz davetlidir.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Gillian Alban yeni kitabı olan "The Medusa's Gaze in Contemporary Women's Fiction: Petrifying, Maternal and Redemptive" hakkında söyleşi yapacaktır.

Söyleşi 19 Ekim Perşembe Günü Saat 14:00 ile 16:00 arasında olacaktır.

Nis 25

Polonya Krakow AGH Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sosyoloji ve Sosyal Antropoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Janusz Mucha, Sosyoloji Bölümü'nün konuğu olarak 25 Nisan 2017 Salı günü  09:00-12:00 saatleri arasında Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Binası 111 no.lu derslikte "Splintering Identities of Central and Eastern Europe" başlıklı bir sunum yapacaktır.

Nis 13

Ioannina Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ioannis P. Stavroulakis tarafından bölümümüzde bir konuşma verilecektir. Konuşmasının başlığı 'Çeşitli Sapma Argümanlarına Sahip Diferansiyel ve Fark Denklemlerinin Salınımları' olacaktır. 13 Nisan saat 1'de Matematik-Fizik Seminer odasında olacak olan bu konuşmaya üniversitemizden ya da dışarıdan tüm ilgilenenler davetlidir. Prof. Dr. Ioannis P.

Sayfalar