Mar 26

Sosyoloji Bölümü Kalkınma Seminerleri kapsamında bu hafta Conflictus Resolution Training and Consultancy'den Elif Kalan ve Ekip Proje Koordinatörü Emine Kaya'yı Sosyoloji Kolokyumu dersimize konuk ediyoruz. İlgilenen öğrencilerimizi bekliyoruz.

Mar 15

Abstract: For a given group $G$ the category of $G$-spaces and $G$-equivariant maps admits a model structure in which the weak equivalences and fibrations are defined as $G$-maps that induce weak equivalences and fibrations on $H$-fixed point spaces for every $H \leq G$. In this model category the fibrant-cofibrant objects are $G$-$CW$-complexes. A weak equivalence between such objects is a $G$-homotopy equivalence; and thus, induces weak equivalences on $H$-orbits for every $H \leq G$. The converse, however, is not true.

Şub 08

Dr. Andreas Braun (Postdoctoral Research Assistant at the Mathematical Institute, University of Oxford)

Date/Time/Place: February 08, 13:00, Seminar room

Ara 25

Başlık: A Combinatorial Interpretation of the LDU-Decomposition of Totally Positive Matrices and their Inverses

Ara 13

Alman yazar Matthias Göritz Parker isimli yeni romanından bölümler okuyacaktır.

Kas 06

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ

Toplum Psikolojisi Semineri:

Kanseri ve Olumsuz Duyguları Konuşabilmek

Uzm. Klinik Psikolog Feride Güneri

Tarih & Saat
06.11.2018 - 16.30 – 18.00

Eki 17

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ

KLİNİK PSİKOLOJİ SEMİNERLERİ:

Gelişim Evrelerinin Aile Dinamikleri Bakış Açısından İncelenmesi

Alev Yalçınkaya

17.10.2018

16:00 – 18:00

GSF Ek Bina 7E02

Eki 16

Çağdaş Amerikan Şiir dinletisi olarak Llody Schwartz, Shadab Zeest Hashmi, Cifford Endres ve Mel Kenne'in şiirleri okunacaktır.

Sayfalar