Ergun Eray Akkaya

Dr. Öğretim Görevlisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi

Yeditepe Üniversitesi, Cumhuriyetimizin geçmişiyle aldığı kültürü, Ulu Önder Atatürk’ün aydın çizgisiyle bilimi ve sanatı geliştiren ve yeniliklere yelken açan modern ve gelişmiş üniversitedir. Üniversitemizin bilime olan desteğini daha lisans öğrencisiyken gözlemlemiştim. Hocalarımızın alanlarında çok iyi yerlere gelmiş ve öğretmeye hatta öğretirken bir yandan araştırmalarını gördükçe ben de akademisyen olmaya karar verdim. Şu an halen doktora öğrencisi olarak okumaktayım ve hem öğretim görevlisi olarak hem de araştırmacı olarak fizikte, okulumun yaptığı yardım ve yönlendirmeleri için çok mutlu ve müteşekkirim.

Ecem Alcan

2016 Mezunu

Fen Edebİyat Fakültesi Fizik Bölümü öğrencisi olarak şunları söyleyebilirim ki; bölümümde çok kıymetli öğretim üyelerine sahibiz. Öncelikle onlara almış oldukları eğitim ve öğretime ,bilgilerine güvenimiz ve inancimiz sonsuz. Özellikle fizik denilince insanlarda bir ön yargi oluşur ama fizik dünyasına girildiğinde hiç öyle olmadığı görülür. Çünkü hayatın her alanında fizik vardir ve hocalarımız bunu bize en anlaşılır haliyle anlatmaktan hiçbir zaman kaçınmadılar. Yeditepe'de okumak bir ayrıcalık. İstediğimiz her dil eğitimine ulaşma olanağımız var.Üst seviyede laboratuvarlarımız var. Hocalarıma ve okuluma sunduğu olanaklar için çok teşekkür ediyorum.

Onur Yeşil

2016 Mezunu

Yeditepe gerek eğitiım öğretim gerekse sunduğu sosyal imkanlar açısından çok iyi bir üniversite. Öğrenci başına düşen akademisyen sayısı oldukça yüksek olduğu için sorularınıza her zaman cevap alabiliyorsunuz. Hocalarımızın hepsi bize yardımcı olmak için her zaman ellerinden geleni yapıyor. Erasmus programından yararlanabilmek oldukça kolay. Üniversitenin düzenlediği kariyer haftalarında daha bir lisans öğrencisiyken bile iş dünyasıyla bağlantılar kurma olanağınız var. Üniversitemizin kampüsü öğrencilerin sosyal olarak kaliteli zaman geçirebilmesi için çok uygun. Binaların mimarisi oldukça etkileyici ve doğa ile iç içe olan bir kampüsümüz var. Okulda geçirdiğim dört sene boyunca okul yurtlarında kaldım ve kampüsümüz benim için her zaman huzur verici ve güzellik kaynağı bir mekan olmuştur. Okuldan mezun olmak üzere olan bir öğrenci olarak, geleceğe umutla bakarken Yeditepe Üniversitesi' ni özleyeceğimden hiç kuşkum yok.