Anıl Germeç

2016 Mezunu

Yeditepe Üniversitesi Çeviribilim Bölümü benim hayatıma sadece öğretim anlamında değil, eğitim anlamında da birçok şey kattı. Her geçen gün küresel anlamda daha geçerli hale gelen Çeviribilim Bölümünde eğitim, hem alana yönelik teorik bilgiler hem de bizleri sosyal hayata hazırlamak adına son derece başarılı bir biçimde verilmektedir. Bunda uygulanan eğitim modelinin yanı sıra özellikle öğrencilerin bu alanda deneyim kazanmasını destekleyen akademisyenlerin öğrencilere yaklaşımı büyük pay sahibidir. Bunun dışında Yeditepe Üniversitesi’nde verilen 2. ve 3. yabancı dil dersleri yalnızca çeviri alanında değil, diğer tüm fakültelerdeki arkadaşlara da Türkiye’de büyük ihtiyaç duyulan yabancı dil yeterliliği konusunda da çok büyük katkı sağlamaktadır. Bu okulun bir parçası olmaktan dolayı gururluyum.